DSZIT-terapeutát vagy DSZIT-pedagógust keres? 

Ezen az oldalon segíteni szeretnénk önöknek abban, hogy megtalálhassák a lakóhelyükhöz legközelebb lévő minősített DSZIT-terápiás ellátást.

Egyesületünk elsősorban azokat a pszichológus, gyógypedagógus, konduktor, gyógytornász végzettségű DSZIT-terapeutákat és tanár, tanító, óvodapedagógus, fejlesztőpedagógus, gyógytestnevelő végzettségű DSZIT-pedagógusokat ajánlja figyelmükbe, akik a magyarországi alapképzés befejezése után rendszeres szintentartási képzésben, szupervízióban vesznek részt, és akiknek DSZIT-terápiás és -fejlesztő tevékenységében megbízhatnak. A kollégák garantáltan a DSZIT szemlélet jegyében, az általunk oktatott módszertannal látják el a hozzájuk fordulókat. 

Az egyesület döntése értelmében 2024. március 1-től azoknak a végzett hallgatóinknak is lehetőséget adunk a szakemberkeresőben való megjelenésre, akik jelenleg nem vesznek részt szinten tartási rendszerünkben. A célunk ezzel, hogy a DSZIT-terápiát kereső családok számára minél szélesebb körű adatbázist biztosítsunk. 

Javasoljuk, hogy a kereső használata előtt gondolják végig, hogy gyermeküknek fejlesztő vagy inkább pszichoterápiásan orientált ellátásra lenne-e inkább szüksége. A kollégák alapképzettsége szerint is tudnak keresni. Fejlesztő típusú ellátást jellemzően a sokoldalúan képzett fejlesztőpedagógus, gyógypedagógus, gyógytornász, konduktor, óvodapedagógus, tanító, tanár kollégák nyújtanak, míg a pszichoterápiásan orientált ellátást magasan kvalifikált pszichológus kollégáknál találhatnak.

Gyermekük sikeres haladásának egyik feltétele, hogy szakszerű és minősített szakember végezze ellátását. Kérjék bátran szakembereinktől DSZIT-pedagógus vagy DSZIT-terapeuta oklevélük bemutatását! Ez a dokumentum jelzi, hogy szakmai, módszertani tudásukat három éves periódusokban folyamatosan gazdagítják. Ezen a listán kizárólag az ő elérhetőségeiket találhatják meg.

Adatbázisunk révén azoknak a szakembereknek is tájékozódási lehetőséget kínálunk, akiknek az a kérdésük, kihez küldhetik tovább az általuk vizsgált, ellátott gyermekeket, ha tapasztalataik szerint DSZIT-terápiára van szükségük..

 

Szűrés, keresés

Kulcsszó (név, település):

Végzettség:

Megye:

Kerület: